Vragen? Neem contact met ons op 0546-219565

Nieuws

Custom made Scooter

Onlangs hebben wij een “Custom made Scooter” mogen maken en afleveren. Deze is helemaal aangepast naar de wens van de klant o.a. speciale kleur lak en diverse sierlijsten. Voor meer info mag u altijd contact met ons opnemen ,om te zien wat voor u mogelijk is.
Meer lezen...

CORONA UPDATE !!!

Maatregelen bij Scooter outlet Almelo. Zowel de werkplaats als de showroom zijn gewoon geopend. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en GGD op. De gezondheid van onze bezoekers (klanten) en wij zelf staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Scooter Outlet Almelo heeft de volgende maatregelen getroffen. Wij verzoeken u uw scooter alleen te brengen en te halen en niet tijdens werkzaamheden te wachten binnen ons pand(blijf niet hangen).Indien mogelijk worden de werkzaamheden aan...
Meer lezen...

Scooter Flex.

Direct rijplezier en gespreid betalen. KLIK in het hoofdmenu op scooterflex om je maandbedrag direct uit te rekenen. Scooter Flex. Boetevrij extra aflossen.Vast laag maandbedrag.Maandbedrag 2% van de aankoopprijs.Direct eigenaar van de scooter.Bel voor vrijblijvende offerte.LET OP GELD LENEN KOST GELD.
Meer lezen...